Fudbalski savez Srbije podržao akciju Fondacije “Magnet za ljubav”

Fudbalski savez Srbije podržao akciju Fondacije “Magnet za ljubav”

Fudbalski savez Srbije podržao akciju Fondacije “Magnet za ljubav”

Fudbalski savez Srbije, shodno svojoj ulozi, važnosti, uticaju i društvenoj odgovornosti, uključio se u humanu misiju Fondacije “Magnet za ljubav”. U promotivnom spotu, koji upućuje apel za pomoć i podršku najmlađoj i najvažnijoj populaciji, nalaze se naši fudbalski internacionalci: Branislav Ivanović, Nemanja Matić, Dušan Tadić, Aleksandar Kolarov, Zoran Tošić i predvodnik srpskog tima, selektor reprezentacije Slavoljub Muslin.

U Srbiji se svake godine prevremeno rodi između 6.500 i 8.000 beba. Zbog čestih zdravstvenih problema, ovim malim pacijentima potrebno je hitno lečenje. Nažalost, mnogi zdravstveni centri, među kojima je i Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, nemaju neophodnu opremu za dijagnostifikovanje zdravstvenih problema dece.

Fondaciju “Magnet za ljubav” osnovale su Kompanije MK Group i TDE Servises, a podržali privredni subjekti među kojima i NIS kao i Vlada Vojvodine.

Aktivnosti Fondacije usmerene su na prikupljanje novca za kupovinu uređaja za magnetnu rezonancu (MRI), prvog specijalnog inkubatora za MRI dijagnostiku prevremeno rođenih beba, novorođenčadi, dece i omladine, kao i dodatne opreme za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Sopstvenim primerom, i Fudbalski savez Srbije pozivama sve koji su u mogućnosti, da se pridruže humanitarnoj akciji i doniraju novčana sredstva u skladu sa mogućnostima. Sakupljena sredstva biće upotrebljena za kupovinu uređaja za magnetnu rezonancu, specijalnog inkubatora i dodatne opreme.

Žiro račun – AIK Banka A.D. Beograd

Dinarski račun 105-5555511-36

Devizni račun 105051012005555559

SHARE IT:

Related Posts